فیزیوتراپی نسیم سلامت، در شهرک گلستان و منطقه 22 تهران

درمان خارپاشنه-فیزیوتراپی در منطقه 22

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص نسیم سلامت

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی کاربران است. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان نسیم سلامت مشاوره بگیرید.

درمان خارپاشنه
فهرست مطالب

خار پاشنه

درمان اصولی خار پاشنه، احساس سوزش و التهاب در پاشنه پا و حس فرورفتن سوزن در کف پا با شاک‌ویو تراپی و لیزرتراپی.

دریافت نوبت ارزیابی و مشاوره رایگان (همه روزه 8 الی 22)


02144758595


رزرو نوبت

یکی از علل شایع درد در ناحیه‌ی پاشنه‌ی پا می‌توان به خارپاشنه اشاره کرد. این عارضه در اثر رشد زائده استخوانی در جایی که استخوان پاشنه به لیگامان‌های کف پا متصل می‌شود، به وجود می‌آید. این زائده به صورت مستقیم قابل مشاهده نیست ولی بیمار در قسمت پاشنه پا احساس درد می‌کند. در اکثر موارد این عارضه با فیزیوتراپی قابل درمان درمان می‌باشد.  فیزیوتراپی نسیم سلامت واقع در منطقه 22 تهران، با سابقه‌ای درخشان در این منطقه، تا بهبودی کامل همراه شماست.

علائم خارپاشنه

علائم خارپاشنه

  • احساس سوزش در پاشنه پا
  • التهاب درقسمت کف پا
  • کشیدگی فاسیت پلانتار در کف پا
  • خشکی در کف پا هنگام برداشتن اولین قدم‌ها بعد از نشستن به مدت طولانی
  • احساس سفتی، کوفتگی و درد مبهم در پاشنه‌ی پا
  • حساسیت بافت مجاور پاشنه‌ها
  • احساس سوزش در پاشنه
  • احساس گرما هنگام لمس ناحیه پاشنه
  • احساس فرو رفتن سوزن در پا

دلایل بروز خارپاشنه

  • اضافه وزن
  • آرتروز
  • استفاده از کفش‌های نامناسب
  • استفاده کردن از دمپایی به مدت طولانی
  • قوس زیاد و یا صافی کف پا
  • مشکل در راه رفتن
  • انجام برخی از ورزش‌ها
  • طولانی مدت ایستادن

تشخیص خارپاشنه

تشخیص خارپاشنه

گاهی مواقع خارپاشنه بدون علامت است ولی زمانی که بیمار در ناحیه پاشنه احساس درد داشته باشد، بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کند. پزشک بیمار را به صورت فیزیکی معاینه می‌کند و در صورت نیاز تصویربرداری انجام می‌شود. پس از تشخیص پزشک راه‌های درمانی را برای بیمار تجویز خواهد نمود.

درمان خارپاشنه

خودمراقبتی

بهتر است فرد مدتی از ایستادن و پیاده روی طولانی مدت اجتناب ورزد و استراحت کند. استفاده از کمپرس سرد روزانه 2 تا 4 مرتبه و هر بار به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌تواند التهاب را در ناحیه ملتهب کاهش دهد.

کفی طبی

کفش و کفی طبی

کفش‌هایی که پاشنه‌های نرم دارند و کفی‌های طبی که فشار را هنگام پیاده روی از روی پا برمی‌دارند، برای خارپاشنه مناسب هستند.

آتل شبانه

استفاده از آتل شبانه نیز گاهی برای بیمارانی که هنگام خواب انگشت‌هایشان به سمت پایین خم می‌شود تجویز می‌شود.

داروها

در برخی موارد ممکن است پزشک برای فرد داروهای مسکن و ضدالتهاب غیراستروئیدی مانند ناپروکسن و ایبوپروفن را تجویز کند.

فیزیوتراپی

گاهی نیز پزشک دوره‌ی درمانی فیزیوتراپی را برای بیمار تجویز خواهد کرد. این برنامه‌ی درمانی شامل مدالیته‌هایی میباشد که طی آن درد و التهاب بیمار التیام و زائده‌ی استخوانی ایجاد شده را توسط شاک ویو تراپی تخریب می‌کنند. همچنین شامل تمریناتی می‌باشد که باعث کشش فاشیای پا و تقویت عضلات پا می‌شود. در فیزیوتراپی با استفاده از امواج اولتراسونیک، تمرینات مناسب و استفاده از دستگاه لیزر و شاک ویو می‌توان به خوبی این عارضه را بهبودبخشید.

درمان خارپاشنه با شاک‌ویوتراپی

شاک ویو تراپی

دستگاه شاک ویو با استفاده از امواج صوتی با انرژی زیاد، بافت آسیب دیده را تحریک می‌نماید تا فرآیند بازسازی ناحیه زودتر شروع شود. بعد از انجام چندین جلسه شاک‌ویو تراپی علائم بهبودی ایجاد می‌شود. شاک‌ویو، با ضربه به کف‌پا و با کمک به بدن در ترمیم التهاب‌ها، التهاب کف پا را کاهش داده و به خوبی درمان می‌کند. در طول این درمان، از یک پروب مخصوص برای رساندن امواج به پوست استفاده می‌شود. این امواج در سراسر پوست حرکت کرده تا به بافت ملتهب برسد و با افزایش اکسیژن و خونرسانی به درمان کمک می‌کند.

لیزرتراپی

پرتوهای نور و انرژی لیزر، از سطح پوست، به بافت‌های اطراف عارضه ارسال شده و با افزایش جریان خون و تحریک سلول‌ها باعث درمان بیماری می‌شوند. لیزر تراپی در درمان بیماری‌ها، مانند مسکن عمل نمی‌کند که برای مدتی درد را پنهان کرده و در گذر زمان مجدد بروز کند، بلکه به درمان آن می‌پردازد. هرجلسه لیزر تراپی، ممکن است از 5 تا 25 دقیقه به طول انجامد.

ماساژ درمانی یا منوال‌تراپی

اضافه وزن،ابتلا به بیماری استئواتریت و همچنین فشار زیاد به پاشنه در اثر فعالیت باعث پدید‌آمدن خار پاشنه می‌گردد.ماساژدرمانی با استفاده از ابزار های ماساژ مانند گراستون و منوال تراپی بدون ابزار نیام کف پا را آزاد ساخته و به کاهش درد خار پاشنه کمک می‌کند.

تزریق

گاهی پزشک به ناچار برای کاهش درد بیمار تزریق کورتیکو استروئیدها را پیشنهاد می‌دهد.

جراحی

و در آخر اگر هیچ کدام از درمان‌های غیرتهاجمی، منجر به بهبود نشود و یا درد به‌صورت حاد باشد، پزشک جراحی را پیشنهاد می‌کند که می‌تواند به روش‌های مختلف و با اهداف مختلف انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *